Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tradition: De to trænere mødtes inden lokalbraget

Nyheder - 19. november 2021
Tradition: De to trænere mødtes inden lokalbraget

© FC Barcelona


Der er lokalbrag på Camp Nou i morgen når FC Barcelona tager imod Espanyol. Det er Xavis første kamp i spidsen for Barca og traditionen tro mødtes de to klubbers trænere på banen der spilles på. Det er en årelang tradition, som man selvfølgelig fastholder.

Espanyol-træner Vicente Moreno ankom til klubben august 2020 på en tre-årig kontrakt. På daværende tidspunkt var Espanyol nede i landets andenbedste fodboldrække, men Vicente Moreno fik ført mandskabet tilbage til La Liga og nu møder de så FC Barcelona på Camp Nou.

For Xavi bliver det en spændende kamp. Han er vant til atmosfæren og hele opvarmningen til disse lokalbrag, som udefra set typisk er en kamp, hvor Barca er storfavorit og ofte snupper sejren. Men for spillerne er der tale om en særlig kamp og det kan Xavi i den grad skrive under på.

Kampen afvikles på Camp Nou i morgen aften klokken 21 og kan ses direkte på TV2 Sport X. Xavis første startopstilling frigiver han en times tid før kampen - og som altid kan du se den straks her på BarcelonaFC.dk.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder