Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kampen mod Bayern München spilles uden fans

Champions League - 19. november 2021
Kampen mod Bayern München spilles uden fans

© Getty Images


Der resterer endnu to gruppekampe for Barca i Champions League og med en sejr mod Benfica hjemme på Camp Nou kan Barca sikre sig videre deltagelse. Hvis ikke, så skal man ud i en hæsblæsende omgang fodbold på Allianz Arena hvor Bayern München venter i sidste gruppekamp.

Den kamp bliver dog spillet uden fans. Det er blevet bekræftet i dag, da Covid-19-situationen i Tyskland er forværret og derfor har man valgt at lukke ned. Under normale omstændigheder vil det være en fordel for Barca at spille på udebane uden fans, da de typisk gejler hjemmeholdet op i et ekstra niveau, men under disse omstændigheder er det ærgerligt, at Covid-19-situationen er så slem, at der må lukkes ned igen.Sidst at Barca spillede mod Bayern München uden fans gik det dog ikke godt. Det var Quique Setiéns sidste kamp som Barca-træner, da Barca blev destrueret med 8-2 i Portugal i Champions League. Et historisk resultat, som hverken Barca- eller Bayern-fans glemmer.

Denne gang er det Xavi som sætter holdet og skal føre Barca videre i Champions League efter at Ronald Koeman åbnede med to nederlag i træk i gruppespillet. Netop mod Bayern München og dernæst mod Benfica. Kampen mod Bayern München bliver spillet den 8. december og bliver altså uden fans på lægterne.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder