Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny kaos: Dembélé troede, at Barca trænede om aftenen

Nyheder - 20. november 2021
Ny kaos: Dembélé troede, at Barca trænede om aftenen

© FC Barcelona


Ousmane Dembélé har efterhånden trukket flere negative overskrifter end positive, og nu er han på den igen. Eller - det var han tidligere på ugen, det er blot først blevet rapporteret nu af Xavi Campos på catalanske TV3. Dembélé havde ikke styr på mødetiderne på Ciutat Esportiva, hvor Barca til dagligt træner.

Oftest træner Barca omkring formiddagstid, men det sker, at træningen er planlagt til om aften som man så det for nyligt, da landsholdsspillerne skulle have en chance for at lande og komme ud til træningsbanen. Af den grund valgte man at torsdagens træning skulle foregå om aftenen.

Men i tirsdags opstod der en situation, som man efterhånden kun kan forbinde Dembélé med. Ifølge Xavi Campos mødte Dembélé slet ikke ind til træning og da klubben ringede til ham var han af den opfattelse, at han troede, at træningen først var om aftenen og ikke om formiddagen. Han fik dog hurtigt gjort sig klar og dukkede siden op på træningsbanen.Der er mange historier om Dembélé hvor det er helt tydeligt, at han mangler disciplin og ikke mindst respekt for sine omgivelser. At han nærmest konstant er skadet hjælper naturligvis heller ikke på humøret, men det sker rigtig ofte, da der dukker negative historier op omkring VM-vinderen fra 2018 og denne gang er tilfældet altså det samme.

24-årige Dembélé har spillet i alt 119 kampe for Barca og scoret 30 mål. Ekskluderer man indeværende sæson, hvor han har spillet én kamp (under en halv time mod Dynamo Kiev), så har han spillet 118 kampe på fire sæsoner hvilket svarer til 29,5 kampe pr. sæson. Han vurderes ikke klar til at spille mod Espanyol i aften, men kampen mod Benfica kan blive kampen, hvor han laver sit comeback endnu engang.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder