Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Syv måneder siden Xavis seneste nederlag

Nyheder - 20. november 2021
Syv måneder siden Xavis seneste nederlag

© Getty Images


Xavi Hernandez ankommer til Barca med en forrygende stime efter flere år i udlandet siden han stoppede sin fodboldspiller i Barca. På to og et halvt år har han gjort Al Sadd til et vindende hold og i sidste sæson førte han dem til triumf i Qatar Super League uden at tabe en eneste kamp.

I de ni kampe vandt Al Sadd otte kampe og spillede blot én uafgjort. Deres seneste nederlag i Qatar Super League faldt den 7. marts 2020, da de tabte 1-0 til Al-Rayyan SC. Da Xavi forlod Al Sadd til fordel for Barca var det efter 36 kampe i træk uden nederlag. Seneste kamp for Al Sadd under Xavi var 3-3 kampe mod Al Duhail, hvor man på Al Sadd-spillerne tydeligt kunne se, at Xavi var på vej videre, da der var store krammer efter det ene mål.

Man skal kigge på den asiatiske Champions League i april for at finde Xavis seneste nederlag som træner. Det var den 29. april, da Al Sadd tabte 2-1 til Al Nassr i en kamp, der blev afviklet i Saudi Arabien som følge af Covid-19 restriktionerne. Den kamp gav anledning til kontroverser, da Tae-Hee var alene med keeperen, men der blev fløjtet for offside. Et mål til Al Sadd ville have haft den betydning, at klubben ville slutte på andenpladsen i gruppe og gå videre. Men der var slet ikke offside.

Den enorme fejl af den syriske dommer gav enorm tumult på vej ud af banen specielt efter at spillere og trænere havde set, at der slet ikke var offside. Xavi og hans bror, Oscar, som også i dag er en del af trænerstaben, var så rasende, at de blev vist ud.

I aften håber Xavi på, at han kan bygge videre på sin ubesejrede rekord når Espanyol kigger forbi Camp Nou. Det sker klokken 21 på TV2 Sport X.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder