Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sterling har spurgt om at komme til Barca

Transfermarked: Af Søren Nissen - 20. november 2021
Sterling har spurgt om at komme til Barca

© Getty Images


Siden Xavi har ovetaget trænerposten, har rygterne svirret omkring nye kantspillere, da Xavi ønsker at spille med deciderede kanter, der skal holde sig bredt. Dani Olmo og Ferran Torres har været nogle af de spanske spillere, som Xavi har set sig lun på, men forrest i køen står Raheem Sterling fra Manchester City.

Chancerne for at hente ham til har hele tiden set dystre ud, i og med at han koster en del penge, som klubben på nuværende tidspunkt ikke har. Derudover er det ofte svært at lokke engelske spillere ud af England. Der kommer dog gode nyheder her lørdag eftermiddag fra de britiske øer.

For det skulle være kommet frem, at Raheem Sterling har spurgt Pep Guardiola, om han må forlade klubben til januar. Det sker i en situation med 18 måneder tilbage af kontrakten, men med dårlige udsigter for englænderen, som har brugt det meste af tiden i denne sæson på bænken.Derimod ser han sig selv som en spiller, der kunne blive en vigtig brik hos FC Barcelona i de kommende år. Han ser store muligheder i klubben især efter Xavis tilbagevenden.

På pressemødet forud for Manchester Citys kamp denne weekend blev Pep Guardiola forholdt flere spørgsmål omkring Sterling. Guardiola havde dog ikke lyst til at kommentere disse rygter og lagde vægt på, at han tog sig af klargørelse til kampene, mens der er andre i klubben, der har med transfers at gøre.

Umiddelbart ville Pep Guardiola ikke have noget imod, at Sterling forlader klubben til januar. På nuværende tidspunkt skulle det dog kun være en lejekontrakt, som er på tale, hvis englænderen finder vej til det catalanske i januar.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder