Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca: Optimistiske omkring Dembélés forlængelse

Nyheder - 21. november 2021
Barca: Optimistiske omkring Dembélés forlængelse

©


Ousmane Dembélé har kontraktudløb til sommer og derfor kan han om præcis 41 dage begynde at forhandle med andre klubber, da han til den tid kun vil have seks måneder tilbage af sin kontrakt med Barca. Men klubben er optimistisk, hvis man spørger sportsdirektøren Mateu Alemany.

- Vi har talt sammen med Dembélé i nogle måneder, og han ved, hvad klubben tænker. Hans ønske er at blive i Barca og det samme ønsker hans agent, som har fulgt projektet tæt. De fortæller, at de er glade for Xavis ankomst og jeg er optimistisk i forhold til en forlængelse. Jeg håber, at han bliver, fortæller Alemany til Movistar.

Umiddelbart går rygterne på, at Dembélé vil lade sin kontrakt løbe ud så han kvit og frit kan skifte klub til sommer. Det ønsker Barca naturligvis ikke hvorfor klubben håber, at franskmanden vil forlænge sin kontrakt. Samtidig anser Xavi Dembélé som en vigtig spiller.

Lige nu er Dembélé ude med en skade og spillede derfor ikke med i Xavis debut i går. Hvornår han er tilbage vides ikke præcis, men forhåbentligt bliver det snart så Xavi har alle mand klar til kamp og han kan finde sin gallaopstilling i jagten på noget stort i denne sæson.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder