Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi sad ikke på bænken gennem hele kampen

La Liga - 21. november 2021
Xavi sad ikke på bænken gennem hele kampen

© Getty Images


Xavi Hernandez debuterede som cheftræner for FC Barcelona i aftes, da Espanyol gæstede Camp Nou. Da Xavi dukkede op på banen satte han sig på bænken med sine assistenter, men det var stort set også det, som de så til ham. Han valgte nemlig at stå op gennem hele kampen.

Xavi er ikke kommet sovende til Barca-jobbet. Han har en klar plan og intention om at forbedre holdet og som han sagde på sit pressemøde inden kampen, så er hans mål at overføre sin plan til spillerne når de løber på banen. Det brugte han en masse krudt på i aftes.

Her stod han nemlig på sidelinjen og dirigerede sine spillere gennem hele kampen. Adskillige gange havde han kaldt spillerne ud til sig for at forklare dem i dybere detaljer, hvad de skulle gøre. På et tidspunkt var både Busquets og Piqué helt ude på sidelinjen hos Xavi og tage imod beskeder.

Det er klart, at Barca ikke er forandret fra den ene dag til den anden, og det er Xavi udmærket klar over. Det er en process og spillerne skal lære, hvordan de skal spille under Xavi. Derfor var det positivt at se en aktiv træner på sidelinjen, som deltog i opgøret og levede sig helt med. Der er dog ikke længe mellem kampene i disse dage og Xavi skal allerede nu forberede sit hold til kampen mod Benfica.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder