Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Abde og Akhomach kan ikke spille mod Benfica

Champions League - 21. november 2021
Abde og Akhomach kan ikke spille mod Benfica

© Getty Images


Xavi Hernandez indledte i går sin trænerkarriere i Barca med en sejr over Espanyol med 1-0 på Camp Nou. Overordnet set var det en rigtig god første halvleg mens anden halvleg var noget af de samme dyder, som man så under Ronald Koeman: Et forvirret hold.

Xavi erkendte da også efter kampen, at der er mange ting at arbejde på, men et af de helt store lyspunkter var Ilias Akhomach og Abde, som begge fik hver sin halvleg. De to unge spillere får dog ikke lov til at spille Champions League-fodbold på Camp Nou mod Benfica. Og det efterlader Xavi med et stort problem.

Ansu Fati, Dembele og Sergino Dest er alle ude med skader mens hverken Abde eller Akhomach således er spilleberettiget. Abde er ikke registreret i Champions League mens Akhomach har karantæne som følge af det røde kort han fik i den seneste Youth League-kamp, som overføres til Champions League.Dermed ligner det, at Xavi til kampen mod Benfica må sende Gavi ud i venstre side af angrebet med Memphis Depay i midten. Coutinho eller Demir kan få lov til at spille i højre side, men det måske optimale ville være Coutinho i venstre, Memphis i midten og Demir til højre, men Coutinho har ikke vist noget som helst og gjorde det heller ikke i går hvorfor det er meget tvivlsomt om han overhovedet starter inde.

Ilias Akhomach blev udvist for to gule kort mod Dynamo Kiev ved stillingen 1-1. Barca tabte siden 4-1.

Kampen mod Benfica spilles allerede tirsdag aften, så der er ikke meget tid til at spekulere for Xavi.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder