Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Godt nyt: Sergino Dest træner med igen

Champions League - 22. november 2021
Godt nyt: Sergino Dest træner med igen

© Getty Images


Sergino Dest har døjet med en skade de seneste par uger men kunne i går tilknytte sig træningen for første gang under ledelse af Xavi. Det er gode nyheder for cheftræneren, da Dest giver en helt anden dimension til spillet i højre side.

Dest kan bruges som back eller decideret wing-spiller, som Xavi ønsker at spille med, og da hverken Abde eller Akhomach, som begge leverede flotte præstationer mod Espanyol, er med, vil det glæde Xavi at få Dest klar. Amerikaneren kunne træne med i går og forventes også at træne med igen i dag, men der bliver ikke truffet nogen beslutning ovenpå hans skade før tirsdag.

Klubben vil ikke klarmelde Dest før tid blot fordi, at der er tale om en vigtig kamp. Kampen mod Benfica er vigtig, men ikke altafgørende. Hvis Barca taber kampen, så vil Benfica snuppe andenpladsen fra Barca før sidste spillerunde, hvor Barca skal møde Bayern og Benfica skal møde Dynamo Kiev. Så der vil stadig være en reel -omend meget lille - mulighed for at gå videre.

Om Dest bliver klar vil blive vurderet i løbet af mandagen og tirsdagen. Men at han igen er på træningsbanen er godt nyt for Xavi, som dog må forventes at tænke i nye baner, da Dest næppe er klar til en hel kamp.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder