Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rasende Espanyol-spillere: Det var en joke!

La Liga - 22. november 2021
Rasende Espanyol-spillere: Det var en joke!

© Getty Images


I lørdags tog Barca imod Espanyol i Xavis første kamp og det lignede i første halvleg, at Barca bare skulle have det ene mål før de andre fulgte efter, men første halvleg sluttede uden mål og i anden halvleg blev spillet tydeligvis dårligere mens man blev reddet af et straffespark.

Xavis ankomst kunne tydelig vis ses på første halvleg, men med modstand i anden halvleg begyndte spillerne at falde tilbage i sløseriet, som man så under Ronald Koeman og det skal Xavi have arbejdet med. Memphis Depay blev nedlagt et minut inde i anden halvleg og Espanyol-spillerne var alt andet end tilfredse med, at dommeren pegede på pletten.

- Det var en joke! Der var aldrig straffespark. Han ramte ham, men han får bolden. Jeg mener ikke, at der var nogen intentioner bag overhovedet. Jeg har ikke set gengivelsen, men jeg kan sige på stående fod, at der ikke var skyggen af straffespark, forklarede Espanyols Raul de Tomas, som ramte stolpen to gange i kampens slutfase.

- I starten af sæsonen blev vi informeret om, at der ikke ville blive givet billige straffespark som denne, forklarede han yderligere. Også Espanyols David Lopez satte ord på straffesparket:- Vi forstår ikke kriterierne for at få et straffespark. Vi har fået at vide, at sådan nogle situation ikke giver et straffespark. Dommerens beslutning gav Barca fordelen. Historien gentager jo bare sig selv, fortalte David Lopez og nævnte nogle situationer fra tidligere kampe:

- Busquets stak en finger i mit øje og det var ikke et straffespark. Xavi faldt for fødderne af Raul Baena og det var et straffespark. Der er mange flere eksempler. Som Messis hånd på bolden.

- Det er blevet en normal ting her. Vi er sure fordi, at vores klub og fans fortjener mere respekt end hvad der lige nu bliver vist.

Barca appellerede også for et straffespark tidligere i kampen, da Nico kom foran sin modstander og var alene med keeper Diego Lopez, men han blev trådt i anklen og gik i græsset. Her mente dommeren dog ikke at der var straffespark.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder