Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Xavi er interesseret i Baghdad Bounedja

Transfermarked - 22. november 2021
Avis: Xavi er interesseret i Baghdad Bounedja

© Getty Images


Xavi har store udfordringer i Barcas angreb, hvor Ansu Fati i disse dage er utilregnelig med sine skader, Martin Braithwaite har været ude i noget tid og spiller ikke mere i år mens Luuk de Jong simpelthen bare ikke har kvaliteten og ej heller passer ind i det spil, som Xavi ønsker at blive.

Derudover går der rygter om, at Kun Agüero er tvunget til et karrierestop, selvom Xavi afviste nyheden på sit pressemøde efter Espanyol-kampen. Det gør, at Barcas angreb er utrolig tyndt og derfor har Xavi kigget tilbage på sin tidligere klub Al Sadd for at finde sig en ny angriber: Baghdad Bounedjah.

Baghdad Bounedjah er 29 år og ved om nogen hvor målet står. Han bomber løs i Qatar, hvor niveauet naturligvis ikke kan sammenlignes med hverken La Liga eller Champions League, men ifølge Sport har Xavi set sig varm på sin tidligere angriber, da han kender ham og ved, hvordan han skal bruges på banen.I denne sæson har Baghdad Bounedjah scoret 11 mål og lagt op til tre i 705 spilleminutter. Det svarer til, at han har været direkte involveret i 14 mål i under otte kampe. I sine syv sæsoner i Al Sadd har han scoret vanvittige 169 mål i 165 kampe, så selvom niveauet måske ikke er hvad han måske kommer til, så ved han om nogen hvordan boldene skal sparkes i kassen.

I 2009 lagde Bounedjah ud med at spille for RCG Oran , hvor han scorede 69 mål i 46 kampe. Han rykkede siden til USM El Harrach og scorede 18 mål i 54 kampe før Étoile du Sahel fik fornøjelsen af hans 46 mål i 76 kampe. Siden har han været i Al Sadd hvor han efter 165 kampe har scoret flere mål end spillede kampe. I sæsonen 2018/2019 scorede han hele 48 mål i 35 kampe.

Hans karrierestatistik lyder på 299 mål i 332 kampe.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder