Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca har fået nok - vil ophæve med Umtiti

Nyheder - 22. november 2021
Barca har fået nok - vil ophæve med Umtiti

© Getty Images


Det er efterhånden længe siden, at man har hørt noget til Samuel Umtiti. Han var ikke en del af Ronald Koemans planer og alt tyder på, at Xavi heller ikke har nogen fidus til franskmanden, som har kontrakt frem til sommeren 2023. Men umiddelbart er han svær at tilfredsstille.

Umtiti får en god løn i Barca og klubben har forsøgt at forhandle hans løn ned ligesom med andre spillere, da klubbens økonomi ikke er god, men det har været uden held. Umtiti har ikke været interesseret i at forhandle sin løn til klubbens fordel og nu erfarer avisen Sport, at Barca har fået nok og vil ophæve med den franske fodboldspiller, som på et tidspunkt spillede som om han var på vej til at blive blandt de absolut bedste på sin position.

Barca har sat folk til at kigge på kontrakten for at se hvordan man kan ophæve med Umtiti uden at skulle betale hans fulde løn for den resterende del af kontraktens periode. Det bliver næppe lidt at ophæve den uden lige og Umtiti vil helt sikkert gøre krav på hver en krone, han kan få ud af situationen.

I sommers havde Umtiti adskillige tilbud på bordet, men han valgte konsekvent at takke nej til hver og enkelt en for at blive i Barca. Hans mål var fortsat at vende tilbage til Camp Nou og vise sig selv frem igen, men som tiden er skredet frem er han ikke nogen favorit hos træneren og spilletiden skal han se langt efter.Kampe siden ankomsten til Barca
16/17: 43 kampe
17/18: 40 kampe
18/19: 15 kampe
19/20: 18 kampe
20/21: 16 kampe
21/22: 0 kampe

Som overblikket viser, så fik han utrolig mange kampe i de to første sæsoner. Herefter begyndte hans skadeshelvede at gøre sin indtog og han har aldrig været den samme spiller lige siden. Han er ofte kommet tilbage på banen, men er så igen blevet skadet og han er således i gang med den fjerde sæson i Barca, hvor han hæver en høj løn, men uden at gøre den store nytte af sig selv på banen.

I Lyon så det helt anderledes ud. Her spillede han henholdsvis 18, 32, 42, 40 og 38 kampe i sine fem sæsoner i klubben.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder