Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nico og Busquets ventes klar mod Benfica

Champions League - 22. november 2021
Nico og Busquets ventes klar mod Benfica

© Getty Images


Både Nico Gonzalez og Sergio Busquets gik i stykker i opgøret mod Espanyol og måtte lade sig udskifte. Det var egentlig derfor, at Riqui Puig fik spilletid, som mange forventede ville starte inde mod Espanyol, men som tog plads på bænken fra første fløjt.

I anden halvleg gik Nico i græsset og måtte tilses før han blev udskiftet mens TV-billeder viste, at Busquets signalerede til bænken, at han var småskadet og ikke ville tage en chancen. De begge forventes dog at være med når Barca spiller den vigtige kamp mod Benfica tirsdag aften. Deres skader er ikke seriøse, rapporteres det ifølge Mundo Deportivo.

Xavi satser på både Busquets og Nico i denne sæson og de begge startede inde mod Espanyol. Specielt Busquets får store roser fra Xavi, som udtalte, at han mener det er forkert, at Busquets bliver støttet mere når han spiller på det spanske landshold end når han trækker i Barca-trøjen.

Barca-spillerne træner igen i dag mandag og i morgen formiddag inden kampen i morgen aften og her vil de to spillere blive undersøgt yderligere for at se, om der er risiko for at sende dem på banen mod Benfica.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder