Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fatis hus blev røvet under Espanyol-kamp

Nyheder - 23. november 2021
Ansu Fatis hus blev røvet under Espanyol-kamp

© Getty Images


Ansu Fati er ude med en skade og var derfor ikke på banen mod Espanyol i weekenden. I stedet sad han oppe på tribunen sammen med Pedri, som også er skadet, og mens han kunne nyde holdkammeraterne slå lillebror fra Espanyol, blev hans hus i Sant Cugat røvet.

Ifølge La Vanguardia var adskillige familiemedlemmer endda hjemme, da hændelsen fandt sted, men politiet fik ikke øje på nogen, da de dukkede op. Således var tyvene kravlen ind gennem førstesalen mens familien var nede i stueplanet. Herfra kunne de høre lyde og ringede straks til politiet, som rykkede ud.

Men da politiet ankom til huset var tyvene allerede ude. Familien kunne dog se første salen vendt på hovedet og der blev stjålet penge, smykker og ure. I går, mandag, var Ansu Fati og hans far så nede på politistationen for at anmelde episoden og komme med yderligere oplysninger om de stjålne ting.

Ansu Fati forventes trods omstændighederne igen at være på Camp Nou i aften når Barca tager imod Benfica. Han er endnu ikke kampdygtig og kommer derfor igen til at se kampen fra tribunen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder