Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Truppen mod Benfica

Champions League - 23. november 2021




Det er tid til Champions League-fodbold igen på Camp Nou og i aften er det Xavi, som sender spillerne på banen. Hvis Barca vinder opgøret er de sikret videre deltagelse gennem andenpladsen og det er missionen i aften. Xavi har netop haft spillerne til træning og nu er truppen udtaget.

Den gode nyhed er, at både Ousmane Dembélé og Sergino Dest har fået det grønne lys og er klar til kamp til kampen. Derudover må Barca fortsat se bort fra angriberne Ansu Fati, Braithwaite og Agüero mens Roberto i går blev bekræftet skadet på ny.

Ilias Akhomach er ikke med, da han i seneste Youth League-kamp så rødt og det overføres til Champions League. Derudover er Ez Abde ikke registreret af klubben til at spille Champions League. Det ser nok anderledes ud når der åbnes op for registrering næste gang efter hans flotte indhop mod Espanyol i weekenden.



FC Barcelonas trup mod Benfica
Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio, Riqui Puig, Dembélé, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, F. De Jong, Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Gavi og Balde.

Skader / fravær
Ansu Fati, Braithwaite, Pedri, Kun Agüero og Roberto

Der er kick off klokken 21 i aften på TV3+. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen mod Benfica

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder