Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélés bagland holder igen med comeback

Skader - 23. november 2021
Dembélés bagland holder igen med comeback

© Getty Images


Ousmane Dembélé fik en håndfuld minutter i Champions League-kampen mod Dynamo Kiev efter sit comeback fra en skade, men gik så i stykker igen. I dag træner han med resten af truppen og er ved at være klar, men ikke meget tyder på, at han bliver udtaget til aftenens kamp mod Benfica.

Således vurderer Dembélés bagland, at man gør klogt i at vente lidt fremfor at sende ham i spil bare fordi, at han kan træne med igen. Skaderne er væltet nedover franskmanden og selvom der er tale om en vigtig kamp i aften, så ønsker baglandet altså at Xavi holder igen med at bruge Dembélé i en uges tid.

Efter kampen mod Benfica i aften skal Barca en tur til Villarreal i weekenden og der er det meget mere sandsynligt at se Dembélé i spil. Omvendt kunne Xavi på sit pressemøde i går udtale, at det kommer an på hvordan Dembélé har det i dag.

- Det kommer an på hvordan han føler. Vi ønsker ikke at spillerne skal blive skadet. Jeg forholder mig til hvordan spilleren føler sig tilpas på banen. Det er vigtigt for os, at Dembélé spiller. Vi må se, for af og til må du tage nogle chancer, men der er ikke truffet nogen beslutning endnu, forklarede Xavi.

Dembélé trænede sammen med den øvrige trup i går og forventes at gøre det samme på Camp Nou i dag klokken 11, hvor truppen foretager en let omgang træning inden kampen i aften.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder