Annonce


Annonce

Annonce

Barca bekræfter: Roberto er stadig i smerter

Skader - 23. november 2021




Sergi Roberto bliver næppe udtaget til aftenens vigtige Champions League-kamp mod Benfica. Der var ellers gode udsigter, men i går kunne klubben bekræfte, at Roberto fortsat døjer med muskelproblemer og derfor trænede han ikke sammen med truppen.

Barca fortæller således, at Roberto forholder sig på skadeslisten som følge af vedvarende smerter og Xavi eller lægestaben har ikke tænkt sig at tage nogle chancer med Roberto, som ellers er en alsidig spiller og kan dække flere forskellige positioner. Xavi havde håbet på, at Roberto ville være til rådighed, men sådan bliver det ikke.

Truppen bliver udtaget til kampen mod Benfica til formiddag og her vil Robertos navn altså ikke dukke op. Til gengæld kan det ske, at Dembélés navn dukker op såfremt fornemmelsen er god ved dagens lette træning, som finder sted på Camp Nou.

Roberto blev meldt skadet den 28. oktober og har været ude lige siden, men blev egentlig klarmeldt i lørdags for blot at opleve et mindre setback og nu er spørgsmålet hvornår han er klar igen. Han har misset 63 kampe siden starten af sæsonen 2018/19. Fra den 22. november 2020 og frem til den 30. januar 2021 missede han 18 kampe hvilket er den længste tid ude med skade for Roberto. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca bekræfter: Roberto er stadig i smerter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder