Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: Stillingen i gruppe E før sidste kamp

Champions League - 24. november 2021
Overblik: Stillingen i gruppe E før sidste kamp

© FC Barcelona


Barca har ryggen mod muren. Benfica fik et uafgjort resultat i aftes på Camp Nou hvilket klart var til portugisernes fordel, da de i sidste gruppekamp mod Dynamo Kiev på hjemmebane mens Barca skal på - måske - Europas sværeste udebane i disse dage hos Bayern München.

Med stillingen 0-0 og Bayerns sejr ude mod Dynamo Kiev i går fortsætter tyskerne på maksimum point efter fem kampe mens Barca stadig sidder på andenpladsen og selv kan afgøre det, men de er ikke favoritter til at slå Bayern München - specielt ikke når det, som afgører kampe er Barcas mangelvare: Nemlig at score mål. # Hold K V U T Mål Point
 1 Bayern München 5 5 0 0 19-3 15
 2 FC Barcelona 5 2 1 2 2-6 7
 3 Benfica 5 1 2 2 5-9 5
 4 Dynamo Kiev 5 0 1 4 1-9 1


Dynamo Kievs tid i Europas er lukket og slukket. De har én kamp tilbage at nyde godt af og uanset omstændighederne i deres kamp mod Benfica, så kan de ikke længere nå Europa League. Benfica sidder på fem point mens Barca har syv point og derfor kan alt altså ske i sidste runde, hvor det udelukkende er anden- og tredjepladsen, som er på spil.

For Barca vil det være en katastrofe at skulle ud og spille Europa League, men omstændighederne taget i betragtning er det med stor sandsynlighed det, som kommer til at ske. Troen i Barca på, at man kan slå Bayern München på Allianz Arena er til stede, men realistisk set er der ikke meget at komme efter.

Barcas håb er, at Bayern allerede har sikret sig førstepladsen og derfor kan tillade sig at spare spillere.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder