Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Basel-angriber kan være Barcas løsning

Transfermarked - 25. november 2021
Medie: Basel-angriber kan være Barcas løsning

© Getty Images


Om halvanden måneds tid får Barca Martin Braithwaite tilbage og hvis han skal på banen for Barca, så bliver det som spidsangriber. Klubben har hårdt brug for mål og Memphis Depay har været en stor skuffelse når han har fået chancen midt for mål.

Xavi har endnu ikke lykkedes med at finde formularen til at få gang i angrebet, men det er også op til spillerne i sidste ende, da chance efter chance bliver brændt. Nu erfarer avisen Sport, at Barca har rettet øjnene mod Basel, hvor Arthur Cabral spiller.

Det er den sportslige ledelse i Barca, som har fundet frem til Arthur Cabral og de mener, at han har profilen, som Xavi leder efter oppe i angrebet. Han er 23 år og har masser af fremtid i sig og hvis det skulle gå hen og blive relevant, så vil Barca allerede have ham til januar.Han har en fremragende fysik med sine 1,86 meter og 86 kilo og har et knastørt skud. Han er også god i luften og kan afslutte med begge fødder selvom hans højre er det klare favoritben. Derudover besidder han også evnen til at være med i opspillet og kan bruges som spilstation hvilket er vigtig for Xavi.

Siden han kom til Basel fra Palmeiras har han scoret 23 mål og lagt op til otte i 24 kampe i denne sæson. Det er rigtig fine tal til trods for at den daglige modstand ikke er på det niveau, som Barca typisk møder. Arthur Cabrals navn er dukket op på Barcas bord efter at den tidligere Barca-spiller, Deco, har fundet frem til ham. Deco arbejder som scout og kigger på spillere i Brasilien og Portugal. Han har kendt til Arthur Cabral siden han spillede i Palmeiras.

Med en kontrakt i Basel, som udløber i 2023, vil han koste Barca i omegn af 15 millioner euro.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder