Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca håber på Ansu Fati mod Bayern München

Champions League - 25. november 2021Barca håber på Ansu Fati mod Bayern München

© Getty Images


Ansu Fati er utvivlsomt Barcas bedste angriber i disse dage når han ikke er skadet. Han er en konstant kilde til uro for modstanderen og ved hvor målet står. Desværre for Barca har han døjet med en længerevarende knæskade, som han dog er kommet sig godt over.

I dag er han ude med en fiberskade i baglåret, som han pådrog sig mod Celta Vigo på Balaidos, men i Barca håber man på, at han kan spille med mod Bayern München. Der er allerede lagt en plan for Ansu Fati, men på nuværende tidspunkt kan man ikke vide sig sikker om den plan kan overholdes.

Således håber Barca på, at Ansu Fati kan spille et par minutter mod Real Betis få dage før den store Champions League-dyst mod Bayern München. Hvis Ansu Fati spiller mod Real Betis og fornemmelsen efterfølgende er god hos spilleren, så får han også spilletid mod Bayern München.

Hvis ikke man vurderer ham klar til opgøret mod Real Betis, så vil man se en situation som den Dembélé gik igennem mod Benfica i forgårs. Her kom han ind til de sidste minutter og det vil også ske med Ansu Fati mod Bayern München.

Hvis Baca kan slå Bayern München vil de være sikret videre deltagelse i Champions League uanset resultatet af den anden gruppekamp mellem Benfica og Dynamo Kiev. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
3 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
5 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
6 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
7 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
8 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
9 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
10 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
11 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
12 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder