Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri er ikke tilbage før næste år

Skader - 26. november 2021
Pedri er ikke tilbage før næste år

© Getty Images


Barcas cheftræner Xavi Hernandez har ikke mulighed for at spille med Pedri indtil næste år på grund af lårskaden, som fortsat volder problemer for den nyslåede Golden Boy, der i går blev 19 år. Han har ikke haft held med at vriste skaden af sig.

Han pådrog sig skaden i starten af sæsonen og har stort set ikke været på banen i denne sæson efter sidste sæson med 73 kampe på CV'et. Han har kun medvirket i fire kampe i denne sæson og den seneste var ude mod Benfica den 29. september, hvor Barca tabte 3-0. Undervejs i sin genoptræning er han blevet slået ud yderligere to gange.

Klubben - med Xavi i spidsen - har valgt at starte fra ny i Pedris genoptræning for ikke at forcere ham tilbage. Carles Nogueira, klubbens fysioterapeut, er manden, som skal lede Pedri tilbage til sit comeback og han holder godt øje med skaden hver dag, Pedri er på Ciutat Esportiva.

Det bliver med al sandsynlighed først næste år, at Pedri kommer i spil. Hans kometkarriere betød, at han spillede næsten alle kampe for Barca, blev udtaget til EM for Spanien og siden rejste han til Tokyo for at spille OL og straks var det retur til Barca for at indlede den nye sæson. Det har sat sine spor på Pedris krop, som ikke har været til rådighed med niveauet i top igennem hele sæsonen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder