Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vinicius-agent: Derfor stak vi Barca i ryggen

Nyheder - 26. november 2021
Vinicius-agent: Derfor stak vi Barca i ryggen

© Getty Images


Barcas scout på det brasilianske marked André Cury havde Vinicius Jr. i sigtekornet for flere år siden og havde udelukkende positive rapporter med hjem til Barca. Han fik grønt lys til at forsøge at lukke en aftale med Vinicius' bagland og faktisk var der en aftale på plads. Dert var dengang, Vinicius spillede for Flamengo inden han tog til Real Madrid.

Barca havde en aftale på bordet med Vinicius om et skifte, men det gik aldrig igennem. I stedet skiftede Vinicius til Real Madrid og André Cury kunne tidligere i år tale ud om situationen og hvordan Vinicius' bagland gik bag om ryggen på Barca.

- Vinicius far og agenter var i Barcelona. Wagner Ribeiro ringede til Real Madrids præsident Florentino Perez og gav ham besked. Perez inviterede dem til Madrid den efterfølgende lørdag. De fortalte os, at de ville tage afsted, men at intet ville ske, da Vinicius allerede havde slået fast, at han ville til Barca, udtalte Cury tilbage i april - og ydermere:- Vi havde en mundtlig aftale. Agenterne vendte siden retur til Barcelona og lukkede aftalen, gav os hånden og rejste afsted igen. Men så snød de os. Vi havde fulgt Vinicius i tre år før Real Madrid fik øjnene op for ham. Hans agenter, Federico Penna og Stefano Hawilla, som blev enig med Barca, snød os. Jeg var virkelig gode venner med dem. Faktisk var jeg best man til Stefanos bryllup.

- Da tiden var inde, stak de os i ryggen. 15 dage før de skrev under med Real Madrid, sagde Vinicius, at han var Barca-fan, at Neymar var hans idol og at Messi var bedre end Ronaldo. Lige pludselig ændrede det hele sig og han skrev under med Real Madrid.

Nu svarer agenten
Vinicius' agent, Federico Pena, har taget bladet fra munden og til Que T Hi Jugues fortæller han hvorfor det var at man valgte at gå bag om ryggen på Barca.

- Vi tjente en højere kommission og spilleren ville ikke stå i skyggen af Neymar, som på det tidspunkt stod i skyggen af Messi. Med Vinicius i Real Madrid ville vi have en chance for at dominere de to største klubber i verden.- Er byen Barcelona bedre end Madrid? Ja, klart, uden tvivl. Men en spiller har ikke tid til den slags. En fodboldspiller tager hjemmefra og ud til træningsbanen. Vinicius er speciel og i Barca ville han blive behandlet på samme måde, som Real Madrid behandler ham.

- Muligheden for at han ville slå til og slå rekorder var større i Madrid og langt mere konkret. Han kunne måske få sig et større image i Barca, men forskellen er minimal.

I dag er Vinicius aktuel i Real Madrid, hvor han i denne sæson er blomstret op og virkelig sætter sit præg på holdet. Han er blandt de bærende offensive kræfter på holdet.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder