Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Dembélé afviser igen Barcas kontraktudspil

Nyheder - 26. november 2021
Avis: Dembélé afviser igen Barcas kontraktudspil

© Getty Images


Ousmane Dembélé var endelig tilbage på banen i midtugens Champions League-kamp på Camp Nou mod Benfica, hvor han viste sig at være en farlig spiller, som holdet i den grad mangler. Hans mange skader afholder dog ikke klubben i at ville forlænge hans kontrakt, som udløber til sommer.

I og med at Dembélés kontrakt udløber til sommer, kan han om 36 dage frit påbegynde forhandlinger med hvilken som helst klub med målet om at skifte gratis til sommer. Det scenarie ønsker Barca ikke skal finde sted og derfor er klubben ivrig efter at forlænge med ham. Taget i betragtning af det beløb, klubben betalte for at få ham til fra Dortmund kontra et skifte gratis til sommer, lyder ikke godt i Barca.

I denne uge har der været ny kontakt mellem Barca og Dembélés agenter og her blev det igen drøftet, at klubben nedsætter Dembélés grundløn, men øger mængden af variable bonusser - ment på den måde, at såfremt Dembélé opfylder kravene, som der sættes, inde på banen, så vil han blive betalt heraf.Lønmodellen er dog ikke noget, som Dembélé er glad for. Han kan acceptere den form for aflønning, men grundlønnen er han ikke tilfreds med og han valgte derfor at afvise Barcas kontraktudspil tidligere på ugen, hvor sportschef Alemany tog ordet. Det skriver Sport.

At parterne mødtes igen og var villige til at tale om en kontraktforlængelse er trods alt positivt selvom klubben rent økonomisk er i knæ og derfor ikke kan tilbyde det, som Dembélé ønsker. Hvad parterne finder ud af bliver derfor spændende at følge. I første omgang håber Barca på, at man kan forlænge Dembélés kontrakt inden udgangen af året. For ellers vil han være fri til at forhandle med andre klubber.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder