Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca er enig med Ferran Torres

Transfermarked - 26. november 2021
Avis: Barca er enig med Ferran Torres

© Getty Images


Fredag aften brød der en stor nyhed ud fra de spanske medier. Barca havde sendt Mateu Alemany til Manchester for at forhandle med City om Ferran Torres. Ifølge Mundo Deportivo er der en total aftale mellem Barca og Ferran Torres og nu handler det om, at klubberne skal enes.

Ifølge Fernando Polo fra Mundo Deportivo har Ferran Torres allerede givet Pep Guardiola besked om, at han ønsker at skifte til Barca og Pep Guardiola skulle have givet grønt lys for at City-ledelsen kan indlede forhandlinger med Barca. Det kræver dog at Barca kan tilfredsstille Manchester Citys krav hvilket på nuværende tidspunkt ikke er til at vide, hvad er.

Ferran Torres forklarede til Pep Guardiola, at han er utrolig taknemmelig for at få chancen i Manchester City, men at han ikke kan sige nej til et skifte til Barca. Mens der er en aftale mellem Barca og spilleren, så er spørgsmålet, hvad Barca har tænkt sig.I første omgang var deres mål at leje Raheem Sterling, da de økonomiske midler ikke rækker til at købe ham fri. Det gør de heller ikke i Ferran Torres' situation, så lige nu ligner det en lejeaftale - men måske kan Barca få en god pris, måske inkluderer de en spiller i transferen eller også lejer de ham fra januar til sommer med en købsoption. Pt. vides det ikke hvad de to klubber har på bordet.

21-årige Ferran Torres har spillet i alt 43 kampe for Manchester City og scoret 16 mål. Før skiftet til englænderne spillede han for Valencia, hvor de i tre sæsoner blev til 97 kampe og blot ni mål. Han har også debuteret på det spanske landshold med 22 kampe og 12 mål til følge.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder