Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Dr. Pruna skulle aldrig have forladt Barca

Nyheder - 27. november 2021
Xavi: Dr. Pruna skulle aldrig have forladt Barca

Noget af det første Xavi begav sig ud i da han landede jobbet som cheftræner i FC Barcelona, var at fyre Lluis Til og Xavi Yanguas, som var de øverste i lægestaben. Det kommer ikke bag på nogen, at der skulle ske noget i lægestaben, da den har været under voldsom kritik længe.

Da Xavi var aktiv i klubben fungerede Dr. Pruna som læge i klubben, men han forlod den og lader nu til at være tilbage. I hvert fald forklarede Xavi på sit pressemøde i går, da Dr. Pruna skal tilbage og at han aldrig skulle have forladt klubben.

- Det er en let beslutning. Jeg ønsker at omgive mig med mennesker, som jeg stoler på. Loyale mennesker og det er Ricard Pruna. Han er den bedste læge, som klubben har haft mens jeg var aktiv i klubben. Det er vigtigt, at have ham i klubben.

- Jeg takker alle, som har været i klubben indtil nu, men jeg ønsker at være omgivet af mennesker, som jeg har tillid til. Og det har jeg til Pruna. Han skulle aldrig have forladt Barca, det var en stor fejl og han er den første der skal tilbage. Men beslutningen er op til ham.

Dr. Pruna var i Barca fra den 1. juli 1996 frem til 18. september 2020. Siden holdt han en lille pause før han tog turen til FC Andorra fra den 19. februar 2021 frem til 30. juni 2021. I dag er han så aktiv i Sharjah FC, men Barca ønsker ham retur og spørgsmålet er hvornår det kan lade sig gøre.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder