Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Head to head: Barca har taget på Villarreal

La Liga - 27. november 2021
Head to head: Barca har taget på Villarreal

© Getty Images


Tidligere havde Barca det ekstremt svært når de skulle møde Villarreal på udebane, men i de seneste par år har Barca i den grad haft taget på Den Gule Ubåd, og håbet er, at man fortsætter stimen i aften og samtidig får scoret nogle mål, som har været Barcas helt store problem i denne sæson.

Tager man udgangspunkt i de seneste 10 indbyrdes kampe har Barca vundet hele otte af dem mens de sidste to er endt uafgjort. Villarreal har altså ikke formået at slå Barca i de sidste 10 kampe som strækker sig tilbage til starten af 2017. Og udover en masse sejre til mål, så falder der altid mange mål i kampene.

Således er der blevet scoret hele 40 mål i de 10 seneste måneder hvilket giver et vildt snit på fire mål pr. kamp. Barca har stået for 30 af målene mens Villarreal i snit scorer ét mål pr. kamp mod catalanerne.Villarreal - FC Barcelona: Head to head
Villarreal 1-2 FC Barcelona
FC Barcelona 4-0 Villarreal
Villarreal 1-4 FC Barcelona
FC Barcelona 2-1 Villarreal
Villarreal 4-4 FC Barcelona
FC Barcelona 2-0 Villarreal
FC Barcelona 5-1 Villarreal
Villarreal 0-2 FC Barcelona
FC Barcelona 4-1 Villarreal
Villarreal 1-1 FC Barcelona


Det ses tydeligt, at Barca har et enormt overtag på Villarreal. Kigger man kampene igennem med fokus på Barcas 30 mål, så har Lionel Messi scoret syv af målene, så det er heldigvis ikke ham, der har scoret de fleste mål i disse indbyrdes kampe hvilket trods alt er godt nyt taget den nuværende situation i betragtning.

Hos bookmakerne er man dog i tvivl om udfaldet i aften. Hos Bet365 giver en Barca-sejr pengene 2,55 gange igen mens en sejr til hjemmeholdet giver pengene 2,65 gange igen. Så Barca er så minimal en favorit, som det nærmest kan lade sig gøre.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder