Annonce


Annonce

Annonce

Sådan forventes Barca at stille op i aften

La Liga - 27. november 2021




Der venter en svær kamp for Barca i aften når de på udebane møder Villarreal. Godt nok har Barca et kæmpe overtag på Villarreal, men klubbens forfatning i disse dage er langt fra fordums styrke og noget tyder på, at Xavi bibeholder sit tre-mands forsvar, som man så det i midtugens Champions League-kamp mod Benfica.

Ronald Araujo, Gerard Piqué og Eric Garcia ventes at starte inde med Alba og Ez Abde på kanterne. På midten spiller Busquets og De Jong med Nico og Gavi lidt længere freme. Helt i front får Memphis Depay genvalg som spidsangriber selvom han tydeligt har problemer med at få omsat sine store chancer når han bærer Barca-trøjen.



FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter stegen, Araujo, Piqué, Garcia, Busquets, De Jong, Abde, Alba, Nico, Gavi og Memphis

Op til kampen råder Xavi altså over Abde og Akhomach, som ikke kunne deltage i kampen mod Benfica efter ellers flotte præstationer mod Espanyol i kampen forinden. Til gengæld er de begge til rådighed i aften og det lader til at Abde får chancen fra start. Han blev skiftet ind fra anden halvlegs start mod Espanyol mens Ilias Akhomach spillede første halvleg.

Ude på bænken råder Xavi også over Dembélé, men han er langt fra klar til 90 minutter efter et comeback mod Benfica. Han ligner en joker der kan komme ind fra bænken hvis det brænder på. Den officielle startopstilling lander omkring klokken 20 i aften. Kampen sparkes i gang klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sådan forventes Barca at stille op i aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder