Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: City kræver 70 mio. euro for Ferran Torres

Transfermarked - 27. november 2021
Medie: City kræver 70 mio. euro for Ferran Torres

Angiveligt er det 'blot' 20 millioner euro, som adskiller Manchester City og Barca fra en aftale omkring Ferran Torres' skifte. Som bekendt begyndte medierne i aftes at rapportere om, at Barca havde sendt Mateu Alemany til England for at forhandle med klubben omkring Raheem Sterling.

Det viste sig dog hurtigt, at der var tale om en helt anden spiller - nemlig Ferran Torres. Forhandlingerne har taget fart og nu er det kommet frem hvor mange penge der er tale om. Således kræver Manchester City 70 millioner euro for at sende Ferran Torres videre, men ifølge RAC1 er Barca kun tilbøjelig for at spendere 50 millioner euro. Det vil naturligvis blive opdelt i variabler, da Barca ikke har pengene 'i hånden' til at bruge dem til januar.

21-årige Ferran Torres skiftede fra Valencia til Manchester City den 4. august 2020 for 23 millioner euro, så englænderne kommer uanset omstændighederne til at tjene penge på spilleren såfremt de sælger ham. Selv hvis City skulle acceptere Barcas bus på 50 millioner euro, så vil de modtage dobbelt så mange penge retur end hvad de gav for ham.Faktisk havde Barca et godt øje til Ferran Torres da han brillerede for Los Che, men klubben udnyttede aldrig interessen og valgte at gå andre veje. I disse dage har Xavi sagt god for at klubben gør en indsats i jagten på Ferran Torres og nu er spørgsmålet om klubberne kan blive enige.

Allerede i går kunne adskillige medier berette, at Barca og Ferran Torres var blevet enig om de kontraktlige vilkår. Så det er blot aftalen klubberne imellem, som der mangler før skiftet kan blive gennemført.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder