Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rasende Emery: Snydt for to straffespark

La Liga - 28. november 2021
Rasende Emery: Snydt for to straffespark

© Getty Images


Villarreals træner Unai Emery var ikke en glad mand efter at han fra sidelinjen kunne se sit mandskab tabe 1-3 til FC Barcelona. I løbet af kampen var der to episoder, som Emery mener, burde have givet hans hold straffespark. Det skete bare ikke.

Ifølge Emery brugte Piqué hånden til hjælp i feltet mens Eric Garcia holdt godt fast i Albiol inde i feltet. Begge gange blev det afvist, at der var straffespark og det forstår Unai Emery absolut ingenting af. Da Eric Garcia holdt om Albiol blev situationen gennemgået af VAR, men afvist lynhurtigt.

- Jeg har en fornemmelse af, at vi ikke bliver respekteret. Der har været mange af denne type situationer nu. Jeg forstår ikke hvorfor VAR ikke kan gå ind i de to episoder, fortalte Unai Emery efter kampen og fulgte op:- Vi skal spørge de folk, som er ansvarlige. Nogen skal forklare, hvad der skete. Vi har alle set situationerne. Det er så klart, utrolig klart. Senere, da Barca scorede, var VAR pludselig inde over. Det er ren uheld, fortæller en rasende og skuffet Unai Emery.

Specielt situationen omkring Eric Garcia skaber stor debat, da Garcia generelt set spillede en dårlig kamp og situationen med Albiol kunne været have været dømt. Det blev den dog ikke og det endte med at Barca kunne smutte fra Villarreal med en sejr i hånden.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder