Annonce


Annonce

Annonce

Memphis: Jeg ved, at jeg skal være bedre

La Liga - 28. november 2021




Memphis Depay fik endelig scoret i åbent spil efter at han har været kritiseret godt og grundigt over en længere periode for at brænde nogle enorme chancer. Han fulgte egentlig op på at være ekstremt uskarp i går, men hans mål to minutter før tid skulle vise sig at være tre point hver.

Efter at have brændt adskillige chancer opsnappede han en fejl i Villarreal-forsvaret, rundede keeperen og sparkede bolden mellem benene på den sidste forsvarsspiller inde på stregen og så kunne han juble og kysse Barca-logoet på trøjen, da han dermed havde sikret sejren. Senere gav han Coutinho lov til at sparke straffesparket, som brasilianeren omsatte.

- Jeg er glad for sejren fordi, vi havde vi for denne sejr. Jeg er glad for målet og jeg ved, at jeg skal være bedre på nogle områder. Målet giver mig selvtillid. Jeg så keeperen komme ud og i det øjeblik, som jeg beslutningen. Jeg ved at denne type chancer skal resultere i mål, specielt for en spiller som mig. Jeg sætter altid høje ambitioner til mig selv.

- Vi vidste, at Villarreal ville være en svært modstander. De har kvaliteten til Champions League. Men vi skal nyde vores fodbold og vi ved, at vi kan blive endnu bedre. Og det bliver vi også, det er jeg helt sikkert på, udtalte Memphis Depay efter opgøret.

Desuden roste han også Frenkie de Jong, som spillede en god kamp. Memphis mener, at De Jong fortjente og havde brug for sit mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Memphis: Jeg ved, at jeg skal være bedre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder