Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Jeg vil ikke tale om dommerne

La Liga - 28. november 2021
Xavi: Jeg vil ikke tale om dommerne

© Getty Images


Xavi Hernandez har nu ført Barca til to ligasejre i lige så mange kampe og selvom det ikke har været lige smukt det hele, så handler det om at få point på kontoen og øge truppens selvtillid. I går hentede man en udesejr mod Villarreal, og det var Xavi glad for.

- Kampen kostede meget for os. Vi dominerede mindre end jeg havde forventet, men heldigvis kunne Memphis' mål afgøre det til sidst. Det er tre gyldne point. Villarreal pressede os utrolig meget, men vi formåede at skabe chancer i starten af kampen og med omstændighederne taget i betragtning var vi heldige med sejren. Det var en dejlig sejr på en svær bane. Villarreal fortjente ikke at tabe denne kamp.

- Vi er på rette vej. Jeg er glad for sejren og den karakter, vi viste. Vi skal huske på, at vi taler om Villarreal, som også spiller i Champions League. Det er en af de svære udebanekampe. Rent defensivt var vi gode. Vi var heldige, da de spillede bedre, men vi holdt stand. Vi skal være bedre til at spille og kontrollere bolden, men sejren tager vi med glæde.

- Abde havde store udfordringer rent defensivt, men hjalp os i angrebet. Jeg vil ikke tale om Ferran Torres, det er tiden ikke inde til. Vi har lige spillet en kamp og sejren vi os et stort boost.

- Jeg er ikke her for at tale om dommerne. De har et svært arbejde. Der er VAR og jeg skal ikke være dommer på det. Nogle gange går det din vej og andre gange gør det ikke. Jeg vil ikke tale om dommerne.

- Det andet mål (Ter Stegens udspark) var taktisk. Det er noget, som vi har trænet. Det handler også om at vinde når man ikke spiller godt. Vi spillede dårligere end mod Benfica, hvor vi fortjente sejren, men ikke fik den. Sejren er ikke et tilfælde - men resultatet af hårdt arbejde og hård træning.

- I pausen lignede det ikke, at Jordi Alba kunne fortsætte. Men det gjorde han. Han er et eksempel for alle og han ydede en kæmpe indsats for holdet.

Xavi skal nu sætte sit mandskab op til kampen mod Real Betis før det gælder den afgørende Champions League-kamp på Allianz Arena mod Bayern München.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder