Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavis ankomst har intet gjort for Riqui Puig

Nyheder - 29. november 2021
Xavis ankomst har intet gjort for Riqui Puig

© Getty Images


Riqui Puig fik ikke meget spilletid under Ernesto Valverde, Quique Setién eller Ronald Koeman. Og med ankomsten af Xavi Hernandez så mange frem til, at Riqui Puig endelig kunne få lov til at blomstre og vise sig selv frem - men Xavi har ikke fundet plads til den unge spiller, som efterhånden er blevet 22 år.

Riqui Puig er en tålmodig mand. Ronald Koeman bad ham egentlig om at finde sig en ny klub, da han ville ville indgå i trænerens planer, men Puig valgte at afvise og kæmpe for sin plads. Det til trods fik han stadig ingen spilletid og håbet var, at han ville få mere græs under støvlerne med Xavis ankomst, men det har ikke været tilfældet.

Mod Espanyol blev han skiftet på banen, men det var kun på grund af skader og ikke fordi, at Xavi så ham som en decideret løsning på banen, hvor Barca var i problemer undervejs i anden halvleg. Siden har han ikke fået spilletid og spørgsmålet er hvad planen er med Puig - transfervinduet åbner nemlig snart op igen.

Til januar får Puig en ny chance for at finde sig en ny klub, men spørgsmålet er om Xavis plan med ham indebærer mere spilletid, eller om Xavi bare ser andre spillere foran ham i køen. Uanset er det ikke en optimalt situation for Riqui Puig, der gør klogt i at opsøge nye græsgange.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder