Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

God stil: Unai Emery opsøgte Xavi efter kampen

La Liga - 29. november 2021
God stil: Unai Emery opsøgte Xavi efter kampen

©


Kampen mellem Villarreal og Barca bar præg af større tumult på sidelinjen mellem klubbernes trænerstab og der blev aldrig givet hånd mellem Xavi og Villarreal-træner Unai Emery. Faktisk fortsatte tumulten efter kampen ned gennem tunnelen, hvor flere personer måtte gribe ind for at situationen ikke skulle eskalere.

Unai Emery var rasende over flere af Barca-spillernes opførsel og mente at Xavi skulle have grebet ind mens Xavi forsvarede sine spillere og derfor gav Emery igen. Det endte med at de to trænere forlod sidelinjen ved slutfløjt uden at sige tak for kamp, men Unai Emery viste god stil efterfølgende.Emery er velkendt for sin passion til sit arbejde og han går all in hver evig eneste gang. Men da kampen var færdig og de to trænere havde talt med deres spillere i omklædningsrummet og afholdt pressemøde, var pulsen kommet ned hos Emery. Han valgte at opsøge Xavi for at sige tak for kampen og give ham hånden.

Det var god stil af Emery, at få afsluttet kampen på en ordentlig måde selvom bølgerne gik højt på banens sidelinje. Emery lagde dog ikke skjul på sin frustration under sit pressemøde, hvor han mente, at Villarreal blev snydt for to straffespark. Hjemmeholdet fik dog ingen straffespark og i stede kunne se de Memphis og Coutinho ændre resultatet fra 1-1 til 1-3 i de døende minutter af opgøret.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder