Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Daniel Agger afslører: Jeg var tæt på Barca

Nyheder - 29. november 2021
Daniel Agger afslører: Jeg var tæt på Barca

© Liverpool FC


I et større interview med The Athletic fortæller Daniel Agger, at han i 2012 og 2013 var tæt på at skifte til FC Barcelona, men at det hele gik i vasken, da Liverpool blev grådige, da Manchester City meldte sig ind i kampen. Det fortæller han i interviewet, som BT har bragt.

- Hvor tæt jeg var på Barcelona? Jeg havde kontrakten foran mig. Jeg skulle bare skrive under. Liverpool havde indgået en aftale om en pris med Barcelona, fortæller Agger ifølge BT i interviewet og følger op:

Prisen mellem klubberne var på plads og kontrakten skulle bare underskrives, men så dukkede Manchester City op og ødelagde drømmeskiftet for Daniel Agger. Manchester City bød mere end Barca og derfor ønskede Liverpool i stedet at sende Agger til den anden engelske klub.

- Derfor gik Liverpool til Barcelona og sagde: 'Nu er det her prisen'. Barcelona sagde: 'Pis af med jer, vi har en aftale. I kan ikke ændre det her nu.- Jeg gik til klubben og fortalte dem, at 'jeg er ligeglad med, hvor meget City havde tilbudt. For jeg kommer aldrig til at spille for dem, så bare glem det'. Liverpool forsøgte at overtale mig tre gange, fordi City blev ved med at hæve deres bud på mig.

- Jeg ville aldrig spille for en rival til Liverpool. Den eneste klub, jeg ville have skiftet til, var Barcelona. Men Liverpool gjorde dem så rasende, at det i sidste ende gik i vasken.

Som bekendt var der historier på daværende tidspunkt om et forestående skifte, men det blev aldrig til noget og nu har Agger endelig løftet sløret for, hvad der egentlig foregik bag kulissen. Agger valgte at blive i Liverpool frem til 2014 hvor han skiftede hjem til Brøndby IF. Han stoppede sin aktive fodboldkarriere i 2016. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

57 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder