Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé truer Barca: Kom med en højere løn

Transfermarked - 1. december 2021
Dembélé truer Barca: Kom med en højere løn

© Getty Images


Ousmane Dembélé ligner en spiller, der er på vej videre fra FC Barcelona. Og ganske gratis, endda. I flere måneder har klubben og Dembélé lagt i forhandlinger om en kontraktforlængelse, men den lynhurtige franskmand er udmærket klar over, at hans kontrakt udløber til sommer - og Barca ønsker ikke at han skifter gratis.

I og med at Dembélés kontrakt udløber til sommer, kan han altså skifte helt gratis uden at Barca modtager penge for ham. Derfor havde Barca egentlig gjort regnestykket let for Dembélé: Acceptér aftalen, som er på bordet, eller bliv solgt til januar. På den måde vil Barca i det mindste få lidt penge ud af et salg, men nu har Dembélé givet Barca besked:

Dembélés position er klokkeklar: Han forlader ikke klubben til januar uanset hvilke tilbud der måtte komme ind. Hvis ikke Barca tilbyder ham en højere løn, så venter han til sommer så han kan smutte gratis. Det er situationen lige nu og den er ikke god for Barca. Spilleren er utilfreds med lønnen i den tilbudte kontraktforlængelse og det selvom han er udmærket klar over klubbens økonomiske situation.Det er ikke en god position at stå i for Barca. Klubben ønsker ikke at lade en spiller gå gratis, som man selv betalte over 100 millioner euro for. Klubbens sportslige ledelse og cheftræner Xavi Hernandez har stadig stor tiltro til Dembélé og hans kvaliteter til trods for en skadesplaget karriere i Barca. Klubben tror på, at han med en ny lægestab og ny træner kan komme på rette vej og derfor ønsker man at beholde ham.

Lige nu er det altså op til Barca at tage det næste træk. Ifølge ESPN har Barca givet Dembélé en deadline. Hvis han ikke accepterer tilbuddet der er på bordet inden den 15. december, så spiller han ikke mere i denne sæson. Så vil klubben se det som om, at Dembélé har truffet beslutningen om at komme videre i karrieren og så vil klubben hellere satse på andre spillere.

24-årige Dembélé har kun spillet 121 kampe for Barca i snart fire og en halv sæson. Han har døjet utrolig meget med skader, men har alligevel en klub, som tror på, at han kan komme stærkere tilbage. Det til trods vægter han det økonomiske aspekt meget højt og beder nu om mere i løn såfremt han skal forlænge sin kontrakt.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder