Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati trænede på fridag - vil spille mod Bayern

Champions League - 1. december 2021Ansu Fati trænede på fridag - vil spille mod Bayern

© Getty Images


Sæsonens største kamp hidtil finder sted om en uge når Barca rejser til Tyskland for at spille mod Bayern München i Champions Leagues gruppespil. Tyskerne er videre gennem førstepladsen og har på den front intet at spille for. Omvendt har Barca alt at spille for.

Med 0-0 hjemme mod Benfica skød Barca sig selv i foden, da de med en sejr mod portugiserne kunne have sikret sig videre deltagelse. I stedet skal Barca nu ud i en nervepirrende sidste gruppekamp mod gruppens med afstand stærkeste modstander. Bayern München kommer næppe sovende til kampen selvom de er videre. Den tyske mentalitet tillader det ikke.Derfor kræver det en kæmpe indsats fra Barca og hvis ikke det lykkedes for Barca at vinde, må de håbe på hjælp fra Dynamo Kiev, som på samme tid spiller mod Benfica. Op til kampen har Ansu Fati været skadet, men han knokler meget hårdt for at nå at blive klar til kampen mod Bayern München.

Således trænede han på holdets fridag. Xavi havde givet truppen fri mandag og tirsdag, men Ansu Fati dukkede alligevel op for at pleje sin skade. I dag onsdag indleder holdet sine forberedelser til lørdagens kamp mod Real Betis, som er den sidste inden det vigtige møde med Bayern München.

Kampen mod Bayern spilles i øvrigt uden tilskuere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
13 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder