Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Video: Respektløse fans stoppede Umtiti

Videoer - 1. december 2021
Video: Respektløse fans stoppede Umtiti

©


Samuel Umtiti har ikke været særlig samarbejdsvillig med FC Barcelona når det er kommet til at lade sig blive solgt eller skifte klub, da Barca ikke længere tror på, at han har hvad der skal til for at triumfere i klubben. Derfor har man da heller ikke set ham på banen længe.

Men fansene i Barca er ikke glade for Umtiti og det gik vidt for sig i dag. Så vidt, at flere Barca-fans gik ud foran Umtitis bil på vejen, så han måtte bremse helt ned. I første omgang ser det ud til, at Umtiti 'leger' med, da han dytter mens fansene danser. Men straks som Umtiti får fri bane og kører, bremser han ned og går ud af bilen.

- Kom her. Hvem betaler for bilen? Ved I hvad respekt er, kan man høre Umtiti sige til fansene, da han bevæger sig hen imod dem.

Det er en grim opførsel og hører ingen steder hjemme. De samme fans stoppede også Frenkie de Jong, men det var kun kort før end at hollænderen kunne komme afsted igen.

BarcelonaFC.dk's mand på stedet fortæller, at er der tale om marokkanere, som har et ry for at opføre sig respektløst på disse kanter. Politiet blev også tilkaldt, da de såkaldte Barca-fans også udgjorde fare for andre bilister ligesom de skabte utrygge rammer med deres opførsel på gaderne i området. De fik stjålet adskillige fodboldtrøjer fra øvrige fans på deres vej.

Desværre ligner det ikke, at de fik sig en lærestreg. Da Umtiti steg ud af bilen fokuserede de mere på at få taget en selfie med franskmanden end at beklage deres skammelige opførsel, som Umtiti tydeligvis ikke var glad for.

Du kan se episoden herunder.


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder