Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi gav Pedri sine Kopa-stemmer

Nyheder - 3. december 2021
Messi gav Pedri sine Kopa-stemmer

© Getty Images


Da Pedri begyndte at finde sig til rette på Barcas hold, som gik lynhurtigt, var det specielt samarbejdet med Lionel Messi, der blev lagt mærke til. De to spillere fik hurtigt et samarbejde på banen og det resulterede i mange mål og flot spil.

I starten af ugen med Pedri kåret som verdens bedste spiller under 21 år og da han kom på scenen for at modtage sin pris, takkede han Messi i sin tale.

- Tak Leo for alt, hvad du har hjulpet mig med, sagde Pedri blandt andet i sin tale og Messi er der også udmærket klar over, at han tidligere var holdkammerat med en talentfyld spiller. I hvert fald stemte Messi på Pedri som vinderen af Kopa-trofæet.Efter Ballon d'Or-ceremonien valgte Messi at forlade sin stol og bevæge sig hen mod Pedri og hans familie for at ønske dem tillykke - en efter en. Han fik sig også en snak med Pedri og spurgte blandt andet ind til hans skade, som han har bøvlet med længe efterhånden.

Som kaptajn for Argentina skulle Messi stemme på de bedste spillere under 21 år og her fik Pedri fuld gevinst af Messi mens PSG-backen Nuno Mendes kom på Messis andenplads efterfulgt af Dortmunds talentfulde Jude Bellingham.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder