Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dest kan indgå i byttehandel med Ferran Torres

Transfermarked - 3. december 2021
Dest kan indgå i byttehandel med Ferran Torres

© Getty Images


Det er ingen hemmelighed, at Barca over en længere periode har forhandlet med Manchester City omkring Ferran Torres. Der er tale om, at spilleren og Barca allerede har en aftale på plads omkring de kontraktlige vilkår og nu gælder det så for de to klubber om at enes om en pris.

Manchester City er ikke blandt de klubber, som mangler penge. Derfor kan de tillade sig lidt mere end så mange andre klubber. De kræver 70 millioner euro for Ferran Torres, men så mange penge vil Barca ikke give. Til gengæld vil de give hvad der svarer til 50 millioner euro og her i blandt kan Sergino Dest indgå.Således rapporterer Marca, at Pep Guardiola er vild med Sergino Dest og derfor overvejer Barca om man skal smide Dest ind i puljen. Det betyder også at man uden Dest i truppen får luft i lønbudgettet til at registrere Ferran Torres. City-spilleren har en højere værdi end Dest og derfor skal Barca sende Dest og en pose penge til Etihad Stadium for at få fingrene i Ferran Torres.

Senest er det kommet frem, at Xavi ikke er helt overbevist omkring Sergino Dest og det kan da også ses på spilleminutterne i denne sæson. Godt nok var han lige kommet tilbage fra en skade, da Xavi fik sin trænerdebut for Barca mod Espanyol, men i de første tre kampe under Xavi har Dest kun fået ganske få minutter på banen. Fire, for at være helt præcis. Det var mod Benfica i Champions League.

Barca er interesseret i at hente Ferran Torres til januar, så det skal gå stærkt hvis parterne skal enes.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder