Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Liverpool og Chelsea åbner interesse for Araujo

Transfermarked - 4. december 2021
Liverpool og Chelsea åbner interesse for Araujo

© Getty Images


Ronald Araujo er fremtiden i Barcas defensiv og har vist sig at være en pålidelig spiller, som man altid ved, hvad man kan forvente af på banen. Han er blot 22 år, så der er mange år i ham endnu og med hans generelt høje niveau har både Liverpool og Chelsea udvist interesse.

Egentlig var det Chelsea, som først åbnede op for deres interesse, men nu har Liverpool også sendt følere ud og menes at have en større interesse i Araujo end Chelsea. Primært fordi, at Liverpool vil have en stærk makker til Virgil van Dijk.Araujo har kontrakt med Barca frem til sommeren 2023, så der er lidt at løbe på endnu, men klubben arbejder på at forlænge den således man kan binde den bomstærke uruguayaner til klubben i mange år endnu. Rent personligt er Araujos ønske at blive fast mand på Barcas mandskab og triumfere i klubben. Så der skal alligevel en del til før han kan overtales til et skifte.

Uanset hvordan Piqué spiller og hvilken træner der sidder på Barcas bænk, så er Piqué fast mand i forsvaret. Her skifter hans partner mellem netop Araujo, Eric Garcia og Clement Lenglet. Samuel Umtiti er smidt helt ud i kulden og for Araujo er det ikke et perfekt scenarie at man hele tiden skal rotere. Så det er udelukkende dér, at Liverpool eller Chelsea kan overtale ham såfremt de kan love ham fast spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

51 min. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...
8 t. Officielt: Alex Collado udlejes til Elch...

Ugens mest læste

Seneste nyheder