Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé ventes at starte inde mod Bayern München

Champions League - 5. december 2021




Kampen i aftes mod Real Betis var uhyre vigtig af flere årsager. Først og fremmest har Barca ikke været gode i La Liga i denne sæson og er derfor langt bagude i tabellen. En sejr ville derfor lune og samtidig var det den sidste kamp inden opgøret mod Bayern München i Champions League.

Overordnet set var der gode spilmomenter mod Real Betis i går, men der findes ikke ét grams kynisme i Xavis mandskab i disse dage og de har problemer med at omsætte chancer til mål. Derfor løb de ind i et 1-0-nederlag til Betis lige inden kampen mod Bayern München og det sætter helt sikkert sine spor i selvtilliden hos catalanerne.



Da Ousmane Dembélé kom på banen i anden halvleg blev der skruet op for tempoet, udfordringerne og skud. Han er umiddelbart den skarpeste kniv i skuffen i disse dage og med et Bayern-mandskab i vente skal meget gå galt før end at Xavi vælger ikke at starte med ham på banen mod tyskerne. Der kommer simpelthen ikke nok fra de andre og mod Bayern skal der skabes chancer, der skal skud til og det skal udnyttes.

Hvis Dembélé starter inde mod Bayern vil det desuden være hans første start for holdet i denne sæson. Som bekendt blev han skadet da han spillede EM for Frankrig i sommers, og han har derfor kun fået indhop siden. Han kom tilbage og fik spilletid mod Dynamo Kiev - 25 minutter - men blev så skadet igen. Da han blev meldt klar fik han 24 minutter mod Benfica, 24 minutter mod Villarreal og i aftes fik han så godt en halv time på banen mod Betis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé ventes at starte inde mod Bayern München

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder