Annonce


Annonce

Annonce

Journalist: Ter Stegen skal steppe op

Champions League - 8. december 2021




Marc-André ter Stegen er utvivlsomt Barcas førstekeeper og er fast mand på holdet, men han bliver i disse dage ofte kritiseret for at lukke alt for mange mål ind og journalisten Juan Jiménez Salvadó er blandt de folk, der mener, at Ter Stegen skal til at steppe op i takt med at Barca har planer om at kunne konkurrere med de bedste igen.



Det er ingen hemmelighed, at Ter Stegens værdi er faldet drastisk i takt med at Barca har skabt det eneste negative resultat efter det andet. Han var slet ikke i blandt de bedste keepere i verden, da disse blev kåret i sidste uge og overordnet set er hans værdi næsten halveret.

- Hvis Barca skal gøre sig forhåbninger om at komme videre fra Champions Legaue-gruppen, så har de behov for at se Ter Stegen fra sin bedste side. Han går ind til kampen efter en tvivlsom kamp mod Betis. Hans markedsværdi er i dag 55 millioner euro. For to sæsoner siden var den 90. Han skal steppe op, fortæller Salvadó.

Ter Stegen forventes at starte på banen i aften på Allianz Arena, hvor Bayern er store favoritter, men hvor Barca ikke kan tåle at levere endnu en trist omgang fodbold. Godt nok har spillet under Xavi været bedre end under Ronald Koeman, men der mangler en masse på holdet og i aften skal mulighederne udnyttes - en tur i Europa League vil være et kæmpe tilbagefald for Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Journalist: Ter Stegen skal steppe op

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder