Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Champions League: Bayern 3-0 FC Barcelona

Champions League - 8. december 2021
Champions League: Bayern 3-0 FC Barcelona

© Getty Images


Barca tog til Tyskland og München for at skabe et resultat mod Bayern uden at kigge på Benfica. Men det gik ikke som håbet. Hverken i deres egen kamp på Allianz Arena eller mellem Benfica og Dynamo Kiev. Aftenen var en mørk plet i Barcas årelange historie - en tur til Europa League er nu en kendsgerning.

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Lenglet, Alba, De Jong, Busquets, Gavi, Memphis og Dembélé

30' Alba Mingueza
46' Dest Nico
73' Dembélé Coutinho
73' De Jong Puig
86' Gavi Demir

Mål
- 1-0 33' - Müller
- 2-0 43' - Sané
- 3-0 62' - MusialaBarca lagde rigtig fint fra land på Allianz Arena mod Bayern, da de tog teten, stod højt på banen og spillede meget direkte. Fokus var helt sikkert på at skabe chancer og derfor satsede catalanerne med mange mand i offensiven ligesom mange kom hjem og hjalp til i defensiven. Jordi Alba havde et forkølet skud på mål, da Neuer tog sig af mens Dembélé undervejs satte fart og fandt Dest inde foran mål, men han fik ikke sparket til bolden og hans berøring på bolden gjorde, at De Jong ikke kunne komme frem til en afslutning bagerst i feltet. Omvendt var Ter Stegen også vågen og leverede en af sine mange, mange fejl i denne sæson. En simpel aflevering op midt i banen blev fanget af Bayern München og så måtte Busquets til undsætning og nedlægge sin modstander. Et gult kort og frispark på et farligt sted. Det fik tyskerne dog ikke noget ud af.

Efter 20 minutter var det igen tæt på, at Dest snød det tyske forsvar og løb frem i banen med bolden. Han fandt De Jong, som hurtigt fandt Dest igen. På kanten af feltet sendte Dest bolden videre til Dembélé, der forsøgte sig med et hurtigt træk forbi sin modstander, men bolden blev clearet i sidste øjeblik. Inden opgøret havde Jordi Alba døjet med en skade, men han var blevet vurderet klar til kampen mod Bayern. Desværre for ham holdt han kun en halv time, da en clearing satte sig i baglåret på backen, som måtte forlade banen og give plads til Mingueza. Et kæmpe slag for Barca.

Selvom Barca havde skabt lidt, så begyndte Bayern at sidde på kampen i takt med at catalanerne sløsede i opspillet. Og efter 33 minutter gik den ikke længere for Barca, da Piqué var oppe mod Lewandowski i feltet. Her valgte Piqué at sætte hænderne om på ryggen for at undgå at ramme bolden med hænderne og så fik Lewandowski frit spil til at vippe bolden ind i feltet, hvor både Lenglet og Mingueza lignede to Serie 5-spillere. Ind i mellem dem kom Thomas Müller stormende og headede bolden i mål til 1-0.

Inden dommeren fløjtede til pause var Bayern igen i fremdrift. Coman satte Mingueza som om han var luft og Busquets kom ikke ordentlig ind i tacklingen og så kunne Coman let lunte frem før han fandt Leroy Sané, der fra distancen sendte et skud afsted, som Ter Stegen 10/10 gange skulle have fat i. Den tyske keeper fejlede stort og så var Bayern München på 2-0 og Barca var på vej i Europa League. Blot halvandet minut inde i anden halvleg var det uhyre tæt på 3-0, da Barca blev rundbarberet på midtbanen og så satte Bayern fart. Det endte med et indlæg til bagerste stolpe, hvor Coman spillede chancen større ved at spille ind til Sané, som egentlig bare skulle sparke på mål da Ter Stegen lå ned, men Sané sparkede lige på Ter Stegen.

Selvom Barca spillede frisk til i anden halvleg og gik efter et mål, så var de simpelthen for svage over hele linjen. I stedet var det én lang aflevering og ét ryk, som skabte Bayerns tredje mål, da Davies løb ned af sin kant, satte Araujo med et hurtigt træk og spillede den ind i det lille felt, hvor Musiala let kunne sætte indersiden på til 3-0 og så begyndte det at ligne en ydmygelse af Barca, som stadig kun havde haft ét skud på mål - det var af venstrebacken Jordi Alba, og endda med det dårlige højre ben. Tiden begyndte at løbe ud for Barca og med Benfica oppe 2-0 i deres hjemmekamp mod Dynamo Kiev var løbet kørt for Barca, som alligevel kæmpede flot selvom niveauet slet ikke er til at kunne hamle op med Bayern, som ikke for alvor foldede sig ud. Bayern var dog igen tæt på 4-0 med få minutter igen og igen var det Sané, da han blev spillet fri. Ter Stegen snublede og kom kun kort op hvorfor Sané ville vippe bolden over keeperen, men han vippede den også langt over målet.

Det blev ved de 3-0 og da Dynamo Kiev ikke var til nogen hjælp hedder det nu farvel Champions League og goddag til Europa League for Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder