Annonce


Annonce

Annonce

Lenglet beklager sit grin efter Bayern-kampen

Champions League - 9. december 2021




Clement Lenglet var igen i startopstillingen mod Bayern München i aftes, men han kunne sammen med sine holdkammerater ikke overkomme Bayern Münchens solide offensive spil. Efter opgøret var Barca-spillerne kede af det, da Europa League blev en realitet, men Lenglet var - umiddelbart - af en anden opfattelse.

I hvert fald så man billeder af ham sammen med Lewandowski, hvor de fik sig et godt grin. Det har naturligvis ikke været særlig populært blandt Barcas fans, og nu har franskmanden været på de sociale medier med en forklaring.



- Jeg vil gerne sende en besked til alle Cules. Først og fremmest er jeg ked af gårsdagens resultat. Denne klub fortjener det bedste og det har vi ikke formået at levere. Dernæst vil jeg gerne forklare et billede, hvor jeg smiler sammen med Lewandowski af noget, som skete i øjeblikket.

- Det er ikke et billede af, hvordan jeg følte i øjeblikket. Mine værdier kan der ikke stilles spørgsmålstegn ved og alle, som kender mig ved, at jeg elsker min profession og Barca og klubbens fans. Jeg vil aldrig smile over noget, som har ramt os så dybt. I dag er vi alle triste, men nu har vi en ny opgave: At bringe Barca tilbage hvor klubben fortjener at være.

Du kan se billedet af en smilende Lenglet og Lewandowski over artiklen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lenglet beklager sit grin efter Bayern-kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder