Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Alex Collado udlejes til Granada

Transfermarked - 9. december 2021
Så er Alex Collados fremtid på kortsigt endelig på plads efter et mislykket forsøg på at forlade klubben i sommers. Barca bekræfter, at Collado rykker til Granada på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

B-holdets kaptajn, som i sommers tog beslutningen om, at han enten skulle spille på førsteholdet eller videre i karrieren, da han mente, at han havde opnået alt for B-holdet, var næppe klar over, at det hele ville ramle sammen om fødderne for ham.Han var blevet udtaget til førsteholdets træningslejr i Tyskland, men forlod lejren, da en aftale med Club Brügge var tæt på. Desværre faldt transferen til jorden og i stedet knoklede han hårdt på for at finde en ny klub. Her dukkede engelske Sheffield United op, men også den handel gik i vasken.

Barca havde allerede fjernet hans registrering, og klubben kunne derfor ikke registrere ham igen og give ham spilletid hvorfor man intet har set til ham i denne sæson. Nu bekræfter klubben så at han tager til Granada på en lejeaftale. Der er tale om en forhåndsaftale, da transfervinduet endnu ikke er åbnet. Han kommer altså ikke i spil for Granada før det nye år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Alex Collado udlejes til Granada

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder