Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri: Snestorm bremsede Real Madrid-skifte

Nyheder - 12. december 2021Pedri: Snestorm bremsede Real Madrid-skifte

© Getty Images


Pedri er udset til at være en af de bærende spillere for Barca i fremtiden. Hans teknik på bolden, hurtige bevægelser og ikke mindst mod på kuglen er noget man glæder sig over i Barca, men han kunne faktisk have været i Real Madrid hvis ikke det var for en snestorm.

Til Tuttosport fortæller han således, at da han var 15 år, havde Real Madrid tilbudt ham at komme til klubben, da den madrilenske klub var interesseret i at hente ham. Pedrid tur til Madrid, som han havde sagt god for, blev dog aldrig til noget på grund af en snestorm.- Da jeg var 15 år gammel ringede Real Madrid og inviterede mig til klubben til prøvetræning. Men på dagen opstod der en snestorm og så måtte vi udskyde prøvetræningen. Jeg ville ikke have afvist Real Madrid. Muligheder skal man tage imod uanset hvor eller hvordan de kommer, fortæller Pedri, som dog er glad for at han i stedet skiftede til Barca og fik fornøjelsen af at spille med Messi.

- At spille med Messi var en drøm. Jeg var tre år gammel da han vandt Golden Boy-trofæet (som Pedri netop har vundet). Han er en legende i Barca og for mig har det været en ære at modtage råd fra ham. Hvilken ung spiller ønsker ikke råd fra en spiller som Messi? Han ønskede mig tillykke og sagde til mig, at jeg aldrig skulle opgive min drøm. Som 17-årig kan du kun lytte.

Om et muligt skifte
- Med min frikøbsklausul (7,4 milliarder kroner) kan hverken PSG's eller Citys sheiks købe mig. Jeg er glad i Barca. Jeg udlever min drøm og jeg håber, at jeg kan opfylde min kontrakt her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

51 min. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
1 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
3 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
4 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
5 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
5 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
6 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
7 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
7 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...
8 t. Antoine Griezmann får en lang kontrakt i...

Ugens mest læste

Seneste nyheder