Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Umtiti har trænet godt

La Liga - 13. december 2021




Det er ikke meget som man har set til Samuel Umtiti på banen. Han er en af de spillere, som klubben gerne vil af med, da han ingen interesse har i at gå ned i løn og hjælpe klubben, men som cheftræner kan Xavi kun påtage sig ansvaret for spillet på banen og alt hvad der vedrører kontrakter og lønninger må ledelsen tage sig af.

Xavi har igennem træningen set Umtiti være stærk og derfor fik han endelig spilletid i går, da han startede inde mod Osasuna. Efter opgøret slog Xavi også fast, at Umtiti rent faktisk spillede en god kamp - og det til trods for at han mangler 100 procent kamprytme. Det var hans første kamp i sæsonen.



- Umtiti træner rigtig godt og jeg synes, at han spillede en god kamp. Han vandt sine dueller og hans attitude kan man ikke sætte en finger på, udtalte Xavi efter opgøret på et tidspunkt, hvor han naturligvis var vildt frustreret efter at have set sine spillere smide sejren væk.

- Når vi er foran 2-1 skal vi lære at tage bolden, være rolige og skabe kontrol over kampen mens vi er på modstanderens banehalvdel. Men det kunne vi slet ikke. Til sidst så vi hvilken negativ dynamik vi er inde i og vi kommer kun hjem med ét point.

Xavi og Barca skal nu en tur til Saudi Arabien for at spille mod Boca Juniors i Maradona Cuppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Umtiti har trænet godt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder