Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Piqué vil stoppe karrieren til sommer

Nyheder - 13. december 2021




Efter 14 sæsoner i FC Barcelona ser det ud til at Gerard Piqué kraftigt overveje at smække støvlerne op på hylden. I hvert fald melder El Nacional, at Piqué har meddelt både cheftræner Xavi Hernandez og præsident Joan Laporta, at han gør sig overvejelser om at stoppe efter indeværende sæson.

Selvom Piqué er langt fra sit normale niveau da han var på toppen, så er han fortsat fast mand i Barcas centrale forsvar uanset hvilken træner klubben har. Derudover er han en erfaren spiller at have med og har været god til at give plads til de unge spillere lige som han har taget imod de nye spillere og ført sig frem som en af de erfarne spillere skal.



Men det kan være, at tiden er ved at løbe ud for Piqué. I hvert fald har han meddelt Xavi og Laporta om sine ønsker, men er tilbøjelig for at tale sammen igen inden sæsonen slutter hvor han vil forhøre sig om han er med i planerne for næste sæson hvilket kan få ham på andre tanker. Det er ingen hemmelighed, at Barca knokler på for at skabe et nyt hold med nye spillere - og spørgsmålet er om Piqué er en af de spillere, som får langt færre spilleminutter i næste sæson.

Piqué har til dags dato spillet 585 kampe for Barca og scoret 51 mål. Han har været med i klubbens mest gloværdige tid og vundet alle titler der er at vinde, så med sit bidrag på banen skylder han bestemt ingenting - men han føler helt sikkert, at presset er ved at vokse i forhold til at der skal skabes et nyt hold og derfor er han klar til at træde til side.

Det forventes ikke at der kommer nogen endelig beslutning på hans fremtid før vi nærmer os sæsonafslutningen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Piqué vil stoppe karrieren til sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder