Annonce


Annonce

Annonce

Bekymring: Dembélé var ikke med til Agüeros afsked

Skader - 16. december 2021




Ousmane Dembélé er en forrygende fodboldspiller når han får mulighed for at folde sine kvaliteter ud, men det har været sparsomt med opvisningen på grund af et hav af skader. Nu er der indledende bekymringer: Er han allerede skadet igen?

I går handlede det om at give Sergio Agüero en platform til at kunne annoncere sit karrierestop efter hjerteproblemerne der pludselig dukkede op i kampen mod Alavés for nogle uger siden. Argentineren var tydeligt ramt og utrolig ked af at måtte sige farvel til fodbold efter så mange år på topplan, og folk fra rundt om i verden rejste til Barcelona for at være der for Agüero på hans dag.



Barca-spillerne sad også på lægterne og så med, da Agüero kom med beskeden. Selv Sergi Roberto, som netop er blevet opereret, dukkede op med krykker - men Ousmane Dembélé var ikke til at se. Han var rejst med holdet til Saudi Arabien til kampen mod Boca Juniors, men han kom ikke i spil. I kampen mod Osasuna lignede det, at han havde pådraget sig en klassisk omgang krampe, men nu er spørgsmålet om han er skadet.

Hans fravær fra Agüeros pressemøde er ikke blevet forklaret, men der spekuleres i, om han var blevet kaldt ind til undersøgelser i forbindelse med en mulig skade. I første omgang vides det ikke hvorfor han ikke deltog sammen med den øvrige trup og kun tiden kan vise, hvad der er sket. Derudover spiller Barca igen i weekenden hjemme mod Elche, hvor Dembélé normalt ville blive udtaget, men her kommer klubben helt sikkert med et statement hvis Dembélé skulle være skadet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekymring: Dembélé var ikke med til Agüeros afsked

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder