Annonce


Annonce

Annonce

Ligachef: Kompliceret for Barca at hente Haaland

Transfermarked - 16. december 2021




Ifølge adskillige spanske medier knokler Joan Laporta i disse dage for at fremskaffe de økonomiske midler til at kunne hente målbomberen Erling Haaland til sommer. Men spørger man La Liga-chefen Javier Tebas, så bliver det meget kompliceret at føre sådan en transfer igennem.

Angiveligt er Laporta klar til at underskrive CVC-aftalen, som tilfører klubben en masse penge. Faktisk så mange penge, at hvis præsidenten havde underskrevet aftalen i sommers, så kunne man have holdt på Lionel Messi. Dengang afviste Laporta dog, men nu ser det ud til, at CVC-aftalen nærmer sig.



- Jeg tror, at signeringen af Haaland er meget kompliceret for Barca. Meget skal falde på plads udover CVC-aftalen. De tal, som klubben har præsenteret, kan alle se og der skal findes plads til at forbedre dem samt lønloftet. Der skal arbejdes rigtig meget. CVC-aftalen vil helt sikkert hjælpe på det, fortæller Tebas og følger op:

- Hvis de overvejer at skrive under på aftalen, så vil det være deres bedste mulighed, som jeg også sagde dengang (i sommers). De har ikke forstået hvad aftalen indebærer og i Barcas nuværende situation vil det være en rigtig god idé. Præcis som i sommers, forklarede Tebas yderligere.

Om Barca skriver under på CVC-aftalen og om den kan være afgørende for om klubben kan hente Haaland til sommer må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ligachef: Kompliceret for Barca at hente Haaland

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder